Mr. Carmen Hilferink

Jurist

Opleiding

Master Civiel Recht
Universiteit van Amsterdam

Specialisaties

Verbintenissen- en contractenrecht
Ondernemingsrecht
Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Incasso

Met een Master Civiel Recht op zak heb ik de afgelopen jaren het contracten- en ondernemingsrecht eigen gemaakt. In mijn eerdere carrière heb ik veelal te maken gehad met detacherings- en zzp contracten, koopovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten en overige contracten die in het zakelijke verkeer aan de orde komen.

Wat geeft mij energie? Ondernemingen en particulieren voorzien van advies waar zij daadwerkelijk iets aan hebben. Het contacten- en ondernemingsrecht kent enorm veel diversiteit en ieder vraagstuk kan anders worden ingevuld. Dit geeft elke keer een nieuwe uitdaging en daar hou ik van! Mensen om mij heen karakteriseren mij veelal als ambitieus, zeker, kritisch, voorbereid en toegewijd. Onderhandelen of de strijd aan gaan ga ik dan ook zeker niet uit de weg!

Verder ben ik een echte Bourgondiër. In mijn vrije tijd kun je mij altijd verblijden met een gezellige borrel en een goed etentje! Nieuwe restaurants bezoeken, een nieuw gerecht koken of de specialiteiten in verschillende steden en landen proberen is dan ook zeker een hobby van mij.