Stilstand is achteruitgang

14 jun. 2023

education

Stilstand is achteruitgang. Daarom volgen wij bij Fyner regelmatig opleidingen om ons op de hoogte te houden van de nieuwste juridische ontwikkelingen. Alle medewerkers krijgen de mogelijkheid om cursussen te volgen. Zo ook Gabriëla, één van onze secretaresses. Zij volgde laatst de cursus 'Nederlands Procesrecht voor de juridische secretaresse' in Breukelen. Hier had zij het volgende over te zeggen:

‘’De vrouw die de cursus gaf had erg veel ervaring. Zij heeft jaren als juridisch secretaresse gewerkt en daarnaast heeft ze ook bij een deurwaarderskantoor gewerkt. Het heeft veel inzicht gegeven in het proces en hoe alles in zijn werking gaat. Zo vond ik het erg interessant om te leren hoe de rechterlijke instanties in elkaar zitten, met divisies zoals kanton en strafrecht. Ook begrijp ik nu een stuk beter hoe hoger beroep en cassatie in elkaar zit.

De cursus zelf was erg goed geregeld. Voordat we aan de slag gingen is er eerst een uitgebreide kennismaking geweest. De sfeer was informeel en er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Ik heb zelf de opleiding tot juridisch secretaresse gevolgd en deze cursus was hier een mooie aanvulling op. Ik ben erg blij dat mijn leidinggevende naar mij toe is gekomen met het aanbod om deze cursus te volgen!’’

In het afgelopen jaar hebben onze juristen ook interessante opleidingen gevolgd. Om er een paar te noemen: Leidinggeven aan professionals, Onderhandelen, Adviesvaardigheden voor juristen en Omgaan met weerstand in de juridische praktijk. Het aanbod van cursussen is dus erg breed en ziet op meer dan juridisch inhoudelijke opleidingen. Wij hechten grote waarde aan de groei en persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers. Daarom is er per werknemer een budget beschikbaar voor cursussen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze vacatures.


Auteur: Indy Flipsen

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg de scherpste juridische tips binnen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg de scherpste juridische tips binnen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg de scherpste juridische tips binnen.